Oletko kiinnostunut toimittamaan teemanumeron Terrassa? Jos sinulla on hyvä idea, ota yhteyttä päätoimittajaan. Teemanumeron voi koostaa esimerkiksi Terran alaan sopivan tutkimushankkeen pohjalta. Se voi syntyä myös työstämällä tieteellisen kongressin työryhmäesitykset artikkeleiksi. 

 • Oikean kokoinen kaupunki?

  2020-07-01

  Uusin Terra 132:2 on ilmestynyt sähköisenä. Paperilehti ilmestyy heinä-elokuun vaihteessa. Lokakuussa 2020 julkaistavan teemanumeron otsikko on "Oikean kokoinen kaupunki? Pienet ja keskisuuret kaupungit tutkimuksen ja kehittämisen kohteina". Teemanumeron toimittavat Annuska Rantanen (TAU), Ari Hynynen (TAU), Jari Kolehmainen (TAU) ja Hannele Kelavuori (Iisalmen kaupunki).

  Terran toimitus toivottaa hyvää kesää kaikille!

  Lue lisää nimikkeestä Oikean kokoinen kaupunki?
 • Toimita teemanumero Terraan

  2020-01-29

  Oletko kiinnostunut toimittamaan teemanumeron Terraan? Jos sinulla on hyvä idea, ota yhteyttä päätoimittajaan. Teemanumeron voi koota esimerkiksi Terran alaan kuuluvan tutkimushankkeen pohjalta. Se voi perustua myös tieteellisen kongressin työryhmäesityksiin, jotka jatkojalostetaan artikkeleiksi ja katsauksiksi. Ehdotuksia vuoden 2021 teemanumeroksi pyydetään 29.5.2020 mennessä.

  Lue lisää nimikkeestä Toimita teemanumero Terraan